Dezvoltarea imobiliara | Roca Finance

Dezvoltarea imobiliară

Dezvoltarea în mediul imobilelor este o afacere riscantă, care poate duce la randamente extrem de profitabile, însa poate cauza și pierderi uriașe. Totuși, această afacere este semnificativă din punct de vedere al dezvoltării în piața imobiliară, deoarece investițiile în proprietăți nu se întâmplă doar random, o persoană trebuie să motiveze și să gestioneze crearea proprietăților de investiții în care trăim. Populația fiind în creștere la fel ca și dezvoltarea pieței imobiliare, este necesar să fie o constantă creștere și pentru agenți cât mai calificați.

Capital Imobiliare a luat naștere din dorința de a oferi un altfel de serviciu în domeniul imobiliarelor. S-a dezvoltat prin educație, etică profesională, fiind atent la nevoile clienților și colaboratorilor noștri, oferind o experiență unică și plăcută. Toate informațiile sunt oferite cu o transparență ireproșabilă și fiecare persoană, fie că vorbim de colegi sau de clienți, are posibilitatea să aleagă parcursul procesului de colaborare confortabil pentru el. Capital Imobiliare își dorește ca fiecare client să aibă parte de servicii profesionale și sigure, prin intermediul agenților.

Potrivit studiului Deloitte Real Estate Confidence Survey for Central Europe 2021, reprezentantii pieței imobiliare din Europa Centrală au revenit la nivel de optimism înregistrat anterior pandemiei. Apoximativ 40% estimează o îmbunătățire a climatului economic general, 46% consideră că evoluția activității în domeniu va fi cu impact pozitiv, iar 48% sunt convinși că va crește volumul tranzacțiilor. Un sfert dintre investitori și 15% dintre dezvoltatori susțin că plănuiesc să se concentreze pe dezvoltarea imobiliară în următorul an, și dacă intențiile se materializează, anul acesta se poate cristaliza o nouă categorie de produse de investiții în Europa Centrală.

Fiind un domeniu competitiv și dinamic, este foarte important în acest sector să se consolideze o bază puternică. Capital Imobiliare vă invită să descoperiți o nouă perspectivă in domeniul imobiliarelor, una mai economică, profesională, flexibilă.

“Cei mai mulți oameni vor fi pe atât de fericiți precum își propun să fie.” – Abraham Lincoln

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *