Educație financiară | Roca Finance

Dezvoltarea imobiliară

Înțelegerea redusă a serviciilor financiare au evidențiat în ultima perioadă nevoia de educație financiară în ceea ce privește diferite segmente economice. Printre aceste segmente se numără și partea de consiliere financiară cu privire la alegerea variantei optime de credit la momentul achiziționării unui imobil/teren. Indiferent că dorim să avem un confort personal sau să facem o investiție pentru o perioadă mai lungă, scopul este să avem o atenție mărită la costurile pe termen lung sau beneficiile avute calculate pe o perioadă mai lungă.

Educația financiară este abilitatea de a înțelege cum funcționează banii. Este arta de a investi și de a gestiona banii prin metode și strategii în urma cărora să se atingă obiectivele financiare propuse. Oamenii cu o minimă educație financiară în primul rând își pun întrebări: Cum mă poate ajuta acest produs financiar? De ce e necesar să investesc acum în acest proiect? Un broker financiar nu vă oferă răspunsurile la întrebările acestea, însă poate să se asigure că alegerea pe care o faceți este în avantajul dumneavoastră, vă oferă toate informațiile despre produs, în special despre costurile avute, într-un mod transparent și obiectiv.

Având informațiile complete din partea instituțiilor financiare, o persoană care dorește să facă pasul de a investi în viitorul său, fie că vorbim despre prima locuință sau spațiul comercial pentru sediul firmei, poate să economisească timpul petrecut pe drumuri la bănci printr-o discuție cu un broker financiar. Timpul devine un subiect tabuu și tot mai multe persoane aleg să se concentreze asupra situațiilor din jur, asupra oamenilor din jur. Considerăm că se poate acorda o atenție mai însemnată unor concepte precum educația financiară ca să evoluăm stabil, pe o bază solidă din punct de vedere financiar.

“Dacă vrei ceva ce nu ai avut niciodată, trebuie să faci ceva ce nu ai făcut niciodată.” – Dave Ramsey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *