Campanie Roca Finance - Capital Imobiliare | Roca Finance

Îți achităm noi prima rată dacă tranzactionezi cu Roca Finance si Capital Imobiliare

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ
ÎȚI ACHITĂM NOI PRIMA RATĂ
ECONOMISIRE TIMP
Ce îți oferim?

– consultanță gratuită pentru a alege cea mai bună variantă de creditare

– îți achităm noi prima rata din credit, în valoare de maxim 2500 euro, conform regulamentului

– eficientizarea procesului de accesare a creditului ales

Detalii campanie

– perioadă de desfășurare a campaniei este 01.10-31.10.2022

– sunt eligibile pentru aceasta campanie doar proprietățile tranzacționate din portofoliul Capital Imobiliare cu credit acordat prin intermediul Roca Finance

– regulamentul complet se poate vedea aici

rocafinance campanie capital imobiliare
RocaFinance broker financiar

Roca Finance

Obținerea unui credit poate fi anevoioasă și cu efecte pe termen lung asupra vieții tale, mai ales în prezent, când situația economică se schimbă de la o lună la alta. Un broker de credit te poate ajuta să analizezi mai bine ofertele de creditare din piață, să pregătești din timp documentația necesară și să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Serviciile unui broker de credite sunt gratuite pentru persoanele fizice întrucât acesta este plătit de instituțiile financiare partenere, care, în acest fel, nu mai au costuri suplimentare cu personalul, marketing-ul și noi sucursale.  

Roca Finance a fost fondată în 15 iunie 2020, în acești 2 ani am reușit să asistăm în procesul de creditare ipotecară peste 100 de clienți, creditele reprezentând peste 4,5 milioane euro.

Agenția Capital Imobiliare Cluj-Napoca a luat naștere la finalul anului 2015 și odată cu trecerea timpului au devenit mai maturi, au învățat să fie mai buni decât au fost ieri și au văzut în competiție un posibil colaborator.

Începând cu luna iunie 2022 au reușit să aibă tot portofoliul de proprietăți cu comision 0% la cumpărător sau locatar(chiriaș)detalii aici.

Această campanie este în colaborare cu Capital Imobiliare și premiul îl acordăm doar celor ce tranzacționează proprietăți din portofoliul lor. 

Comision 0 Capital Imobiliare couple